zaterdag 2 april 2011

Open Dag onder een open hemel

Heel wat belangstellenden kwamen vandaag de school bezoeken. Het grote gebouw, dat veel mensen alleen kennen omdat ze er voorbij rijden langs de Molenlei of de Mechelsesteenweg, kreeg vandaag een gezicht, of liever, een heleboel gezichten.


 

Wie zich vooral wou informeren volgde de infosessies van de directie over het eerste jaar of over de grote overstappen van graad naar graad. 

Ook de rondleidingen werden gretig gevolgd. Ze leidden ondermeer naar het technologielokaal, waar zelfstandig in groep leren werken dagelijkse kost is, naar het labo natuurwetenschappen, waar je met natuurlijke kleurstoffen een groen spiegelei leerde bakken en naar de aardrijkskundeklas, waar landen uit de actualiteit verstopt zaten in de geo-quiz.


Wie aan sport wou doen, kon vooral terecht op de speelplaats. Daar werd volop aan tafeltennis en voetbal gedaan. 


Leerlingenparlement en studentenbedrijven stelden zich voor en in de refter werden de bezoekers getracteerd op een gezonde versnapering, een fruitbrochette, creatievelingen konden zelf de eigen KAM-krant opfleuren met hun foto, en dat is dan nog maar een greep uit het aanbod.


Heel fijn was het dat leerlingen van de eigen lagere school met hun juf kwamen kijken. Ook de talrijke oudleerlingen zagen we graag nog eens terug.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten