dinsdag 10 mei 2011

sportdag vijfdes in de Lilse Bergen

Al wekenlang schijnt de zon alsof het hartje zomer is. Dat beloofde het beste voor een sportdag in de Lilse Bergen. Tot we vertrokken: grijze wolken pakten samen en jawel, een eerste stortbui plensde neer. Vanuit de bus maakten we ons nog geen al te grote zorgen. Zaten wij niet lekker (hoog en) droog?



Helaas, ook boven het Lilse meer werd het onheilspellend donker. Toch stapten we in kayak of pedalo. Nat zouden we toch worden... 



Humor verslaat de donkerste regenzones en een uurtje later werd er hevig maar sportief gebeachvoetbald. Dat vocht en zand een plakkerige combinatie kan zijn, namen we er graag bij. 



De aanhouder wint en tussen de middag nam de zon revanche. We begonnen de Trophy onder een stralende hemel. Twee teams met bijzonder originele namen werden uitgedaagd in een aantal estafetteduels: een touwenparcours, een hordenloop, een beklimming. Aan het strand volgde een wedstrijdje touwtrekken en wat later ook een vreemde manier van steltlopen. Onder de bomen werd een vatenrace gehouden. 


Het zomerse gevoel werd pas echt versterkt toen er nog wat tijd bleek voor een frisse duik. Zon, zand en water: heerlijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten