woensdag 24 mei 2017

een luchtige sportdag

Dat lucht zo leuk kan zijn! De leerlingen van het vierde jaar gingen dinsdag 23 mei op sportdag naar de Kontichse Airzone. Teams doorliepen in de voormiddag verschillende opgeblazen opdrachten met intrigerende namen als 'Run Forrest run' om na de middag elkaar te bekampen. 





Voor Team 2 begon het op buizen waar je heel voorzichtig over moest schuiven, tenzij je eraf wou vallen. Licht en behendig zijn was de boodschap, en goed je evenwicht kunnen houden. Dat laatste was ook meer dan nodig voor de opdracht erna(ast), waar je van luchtbal naar luchtbal sprong om -al dan niet met een koprol of salto- op een luchtkastelen glijbaan te belanden die je weer naar de begane grond leidde.




Vechten op een buis in de lucht wisselde af met lopen aan een veer, zitten op een lange 'worst' en binnenin een open kubus, de 'flip-it', proberen vooruit te komen... en dan vergeet ik nog een heleboel attracties. 





Afmattend was het wel, heel wat leerlingen hingen af en toe in de touwen, maar het was zeker met dit stralende weer een topactiviteit!




Geen opmerkingen:

Een reactie posten