dinsdag 26 maart 2019

onderhoudswerken Kattenbroek

Toen meneer Corens vertelde dat we Natuurpunt zouden helpen, was iedereen blij omdat we dan minder les hadden, maar toen we de uitleg hadden gekregen en we eraan begonnen, bleek het meer werk dan verwacht. Iedereen stroopte zijn mouwen op en begon eraan. 

Eerst leek het of we in een tuintje bezig waren, maar na een tijdje kwamen we aan het grote geschut, namelijk het riet in de beek. Iedereen werkte zeer goed door. Er was een leuke en hardwerkende sfeer en teamwork kwam er ook zeker aan te pas. Met die houding hadden we de helft van de beek in twee uurtjes klaar. Dan hadden we even pauze om wat kracht op te doen. 


Ik had gedacht dat we erna gewoon de andere helft zouden doen, maar is niet goed om alles ineens weg te doen. We gingen naar een kleiner beekje waarrond er allemaal kleine boompjes stonden, maar het was duidelijk dat we al heel hard gewerkt hadden en niet zoveel energie meer hadden. Toch hebben we dat ook tot een goed einde gebracht. 

Het helpen van Natuurpunt vond ik persoonlijk zeer leuk omdat je dan ook eens iets met je handen kan doen in plaats van een hele dag te schrijven en op te letten in de klas. We deden ook ineens nuttig werk, voor de natuur dus. Als je ooit in je klas een problemen zou hebben, moet je eens met zijn allen Natuurpunt gaan helpen: het verbetert de klassfeer en je doet gelijk nuttig werk.


Jools Broes uit het 2e jaar Techniek-Wetenschappen








Geen opmerkingen:

Een reactie posten