dinsdag 4 februari 2020

Zesdes vieren laatste honderd dagen met verkleedfestijn en raids door de schoolgangen

Halsreikend kijken ze er elk jaar naar uit, niet alleen de laatstejaars zelf, maar ook heel wat leerlingen van de lagere jaren, al zijn die laatsten er niet altijd even gerust in. Je weet maar nooit wat er gebeurt wanneer ze je uit de klas komen halen, zeker nu het thema dit jaar "Kamp Waes" was. 


Voorafgaand aan de eigenlijke 100-dagendag zagen we een uitgebreid gamma verkleedthema's de revue passeren. Zo had ik de ene les de mannen van Daft Punk of The Matrix in de klas, in het charmante gezelschap van enkele eerder marginale tienermoeders of zelfs een heuse dino, op andere momenten waren het K3, the Untouchables, Bob Marley, de Ninja Turtles of zelfs de emoties van Disney's Inside Out, om maar enkele outfits op te noemen. 


Leuke vernieuwing was dat dit jaar ook de leerlingen van de eerste drie jaren een filmpje te zien kregen waarin de leerkrachten en zesdejaars het beste - nu ja - van zichzelf lieten zien. 


Alles verliep zonder grote incidenten en de meesten kijken dan ook tevreden terug op de voorbije week. Nu nog effectief die laatste honderd schooldagen zonder kleerscheuren doorkomen en dan hopelijk met even veel tevredenheid terugkijken op een geslaagde KAM-carrière. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten