woensdag 17 oktober 2012

Muziekavond selecteert kandidaten

Vorig schooljaar mocht de Muziekavond van het KAM maar liefst dertig kaarsjes uitblazen. Editie 2013 lijkt nog veraf, maar de voorbereidingen zijn al in volle gang.



Bezieler en dirigent meneer Bossuyt liet al weten dat er een groot aantal kandidaten zijn om op te treden op het vertrouwde podium van het cultureel centrum:

"Maar liefst 50 nachtegaaltjes zijn voor het KAM-koor geselecteerd, met als resultaat dat wij dit jaar twee koren tellen. Ondertussen is het KAM-orkest al met een vijftal nieuwe muzikanten versterkt."

"Dit jaar zetten onze leerlingen weer hun beste beentjes voor o.l.v. de leraren lichamelijke opvoeding mevrouw Zaman en mevrouw Raevenschot. Een groep enthousiaste danseresjes uit het eerste jaar is druk aan het repeteren voor de audities.  Ook het KAM-poporkest o.l.v. Tamino staat die avond weer op de planken."


"Inschrijven voor deze 31ste Muziekavond die op vrijdag 15 maart 2012 om 19.45 u in het cc Mark Liebrecht plaatsvindt kan nog tot 15 november, dan volgen de audities. Het belooft alvast weer een rijkgevulde én kwalitatieve Muziekavond te worden!"

Geen opmerkingen:

Een reactie posten