zaterdag 19 december 2015

Pasta Mania

Pasta Mania editie 2 ligt alweer een tijdje achter ons. Op zaterdag 17 oktober kwamen zowat 190 mensen een pasta naar keuze genieten in het KAM-pastarestaurant, alias de KAM-refter. 

Vele helpende handen hielpen voor en achter de schermen. De refter werd omgetoverd tot een gezellig Italiaans getint restaurant, er werd er naar hartenlust gekokkereld tot er heerlijke saus en pasta al dente kon geserveerd worden, food- en drankbediening en keukendienst verliepen vlot en ook de afwasberg bleef overzichtelijk. In de nieuwbakken 'zona relax' konden de jongelui al eens op een stevig muziekje stoom aflaten.

Alleen bleek de saus té lekker (of te krap berekend), want vele hongerige magen schoven graag een tweede keer aan en zo bleven enkele helpende handen zonder eten achter. Zij krijgen volgende keer het grootst gevulde bord!

Niet onbelangrijk op een activiteit voor en door de school: we tekenden een mooie winst op en kregen van de jongelui wat goeie suggesties om daarmee iets leuks te doen/kopen/realiseren op school (opfrissing van de toiletten, swingende muziek op vrijdagmiddag, verduistering in de turnzaal). Deze ideeën worden op hun wenselijkheid en haalbaarheid geëvalueerd, u hoort er nog van!

In alle geval: dank aan alle aanwezigen, eters én helpers. Een goede raad aan wie dit ook eens wil meebeleven: noteer alvast zaterdag 22 okt 2016 voor Pasta Mania editie 3!

Ciao!


Lut, alias de pastamoeder van Alles KAM, het oudercomité

Geen opmerkingen:

Een reactie posten