maandag 2 november 2015

Cosmos Travel

Op de schoolweblog krijgen studenten van het laatste jaar een forum om hun studentenbedrijf voor te stellen. Dit keer is het de beurt aan Matthew, Kjara, Alana, Dennis en Renée uit 6 toerisme.

Wij, het studentenbedrijf CosmosTravel, organiseren daguitstappen. De bedoeling van onze mini-onderneming is om leerlingen iets bij te leren en om ervaring op te doen voor later.


Toen wij onze bedrijfsnaam moesten kiezen waren we het met z’n allen eens dat we een originele naam wilden, die nog nooit voorgekomen was. Er waren veel voorstellen en er ontstond grondig overleg maar uiteindelijk kwamen we op de naam Cosmos Travel. Zoals jullie wel weten betekent Cosmos in het Grieks wereld en daarom bevindt zich ook een wereldbol in ons logo. Cosmos betekent ook heelal en dat doet denken aan iets oneindigs. Wat we hier mee willen aantonen is dat er geen grenzen zijn. 


Met de slogan ‘travel to the next level’ bedoelen we dat we veel verder willen gaan dan alleen maar over te komen als verkopers van daguitstappen. We willen dus dat de uitstappen origineel verlopen

Uitstappen
Onze eerste uitstap vindt plaats op 27 oktober in Aken (Duitsland). Dit is al direct een grote uitdaging. In de voormiddag beginnen we met een zoektocht, in de namiddag bezoeken we een museum en de Dom van Aken.

De tweede uitstap zal doorgaan op 14 januari in Antwerpen. De leerlingen krijgen een uitleg van hoe de job van Mr. Kennis (Schepen van Toerisme) eruitziet. In de namiddag hebben wij een fotozoektocht voorzien.

Hopelijk zullen onze twee uitstappen goed en leerrijk verlopen. Vragen en feedback zijn altijd welkom! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten