woensdag 21 september 2016

Alles KAM Pasta Mania

Pasta Mania = Pasta voor iedereen! 

Ben je leerling, ouder, oudgediende of gewoon fan van KA Mortsel? Kom dan op zaterdag 22 oktober kennismaken of bijpraten bij een heerlijke pasta, ‘n lekker wijntje en een vleugje Italiaanse muziek. 

Wanneer: Zaterdag 22 oktober 2016. 
Waar: Refter KA Mortsel (ingang via Hof Van Riethlaan 3) 

* 17u30: aperitief 
* Om 18u30 uur is de pasta eetklaar, om 19u45 serveren wij de laatste portie.
* 20u- ….: dessertenbuffet 


Voor de democratische prijs van 8 EUR (< 12 jaar en alle kinderen van de school) of 10 EUR (≥ 12 jaar) krijg je een lekkere pasta (bolognese, halal of vegetarisch) en 1 drankje. Dranken en het Italiaanse dessertenbuffet worden verkocht aan democratische prijzen. 


Schrijf in voor woensdag 12 oktober 2016 via deze link. Je ontvangt daarna nog een mail met de juiste betalingsgegevens. Na je betaling krijg je een bevestigingsmail. 


Helpende handen zijn altijd welkom! 
Ben je handig in de bar, kokkerel je graag of maak je de lekkerste nagerechten? Vertel het ons in een mailtje naar pasta@kamortsel.be. Vele handen maken immers licht werk, en het is nog zo gezellig! 


Ciao en graag tot 22 oktober! 

PS: Wil je meer weten over de activiteiten van Alles KAM, de oudersvrijwilligerswerking van KA Mortsel, neem dan een kijkje op www.kamortsel.be of kom even langs op de eerstvolgende bijeenkomst op dinsdag 22 november om 20u15 in de mediatheek van KA Mortsel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten