donderdag 26 september 2013

Klasdag 2013 - Bowlen met derdes


Om 9u ’s morgens stond iedereen paraat voor de ingang van Wima Bowling, klaar om enkele zware en minder zware ballen te gooien. De zware lagen te wachten aan de vijf banen die we onder ons moesten verdelen in een reeds alom aanwezige discosfeer. 



De minder zware ballen bevonden zich in het ballenbad, dat door sommigen onder ons al snel gespot werd.




Onder pseudoniemen als ‘Turkey’, ‘Boubaresh’, ‘Walter’ en ‘Sjonnie’ begonnen we aan de uitdaging. Uitdaging? Ja, voor enkele leerlingen was het een ware uitdaging, aangezien ze meneer Perdu als tegenspeler hadden. Zou iemand het aandurven hem te verslaan? We zullen zien…


De bijhorende muziek deed sommigen beter spelen, anderen dan weer net niet, want uitspraken zoals “Mevrouw, serieus, op Shakira kan ik niet bollen, hoor!”  kwamen er zeker wel eens aan te pas.



Na twee games vol met ‘Strikes!’ en ‘Gutters!’, kwamen we tot de volgende uitslag... en de winnaars zijn... Siebe (1x), Zahra (2x), Ewa (2x), Tom (1x), Maarten (1x), mevrouw Dierckx (1x) en, geen ontkennen mogelijk, meneer Perdu, met scores van 115 en 118! Zullen we dan toch maar toegeven dat hij de absolute winnaar was?


Hierna leefden onze leerlingen zich nog flink uit in het ballenbad en op het springkasteel, zodat ze daarna nog hun grote honger konden stillen met twee lekkere koffiekoeken. Dit was het einde van een geslaagde en plezierige voormiddag!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten