woensdag 22 oktober 2014

Pasta Mania

Pasta-Mania editie 1 is achter de rug. Met ongeveer 160 deelnemers was het gezellig druk en aan de leuke reacties te horen werd het initiatief gesmaakt en blijft het wellicht niet bij deze ene keer.

 Of zoals een deelnemer het verwoordde in een mailtje achteraf: “Het was een zeer geslaagde avond: de refter was omgetoverd in een gezellig restaurant, met aparte aperitiefruimte. Overal was sfeerverlichting, de tafels waren mooi gedekt met een origineel tafelkleed en design pastaborden, de 'cuisson' van de pasta was perfect en de saus was lekker. Het dessertenbuffet was overvloedig. Het inschrijven via mail verliep vlot. Het systeem met de bonnetjes verliep goed. Voor de hele ploeg: 10/10.”
Dergelijk resultaat kon alleen maar neergezet worden dankzij vele helpende handen: alle hulp groot en klein, voor en achter de schermen, logistiek of fysiek, kokkerellend, bedienend, poetsend, centen tellend, zaal versierend, afwassend, muzikaal, stoelen schuivend en zo voort werd dan ook enorm geapprecieerd.


En uiteraard... geen pasta-avond zonder zovele deelnemers: dus aan al wie present was, fijn dat je erbij was! Het was een toffe ervaring, met goeie ambiance: een leuke en lekkere avond in dat Pasta-Maniarestaurant.

Kortom: hartverwarmend dat we mensen konden bijeenbrengen op een anders-dan-anders manier (en inderdaad ook fijn dat we op een gezellige manier wat geld konden inzamelen voor onder andere enkele extra picnickbanken op school.)Tot een volgende gelegenheid. Of... Ciao!
​Lut Van Renterghem, 
namens het Alles KAM Pasta-team en de oudervereniging.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten