zaterdag 4 februari 2012

Grote belangstelling voor Open Voormiddag

Bedolven onder een dikke sneeuwlaag bood de school vanmorgen een feeërieke aanblik. 




De sympathieke dames van 4 toerisme voerden op de info-ochtend een van hun eerste pr-opdrachten uit en mochten de geïnteresseerde ouders en leerlingen van het zesde leerjaar welkom heten. 




Na een korte, vooral theoretische uiteenzetting over de vakken van de eerste graad verkenden groepjes ouders en kinderen de school. Vertrekkend van het prachtige vaklokaal Engels van mevrouw Janssens naar de praktijkklas technologische opvoeding, waar meneer Jacobs enthousiast uitleg gaf over de projectwerking en het elektronisch besturen van een Legotrein of het construeren van een bloem op zonne-energie.




Klas in, labo uit ging het. Voor we het goed en wel beseften was het al twintig over één en waren we nog enthousiast aan het vertellen over Muziekavond en Smartschool. 




In de mediatheek konden de leerkrachten en de bezoekers een muffin kopen van het studentenbedrijf, als ze er snel bij waren tenminste. De versgebakken koekjes gingen heel vlot van de hand en waren hap-slik-weg uitverkocht. 


Ook qua inschrijvingen was het een succesvolle voormiddag. Een "kampeerschool" zijn we niet, maar zoveel aandachtige toehoorders op zaterdagvoormiddag, dat voelde heel fijn aan!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten