woensdag 18 januari 2017

Stellen zichzelf voor: Custom Prints

De studentenbedrijven van het KAM krijgen op de weblog van de school een forum. Vandaag is het de beurt aan Custom Prints om zich voor te stellen.

Had je altijd al graag eens een T-shirt gehad met een cartoon of karikatuur van een leerkracht? Of gewoon met een toffe afbeelding of foto door jou gekozen? Met Custom Prints wordt het allemaal mogelijk!


Custom Prints is een jong, fris en gemotiveerd Studentenbedrijf dat uit de grond is gestampt door vijf leerlingen van het KAM: Arno, Brent, Matthias, Yannick en Wimme. Samen leveren deze jongens kwaliteitsvolle T-shirts aan een schappelijke prijs van 12,00 euro inclusief btw.


De minionderneming van deze zesdejaars is gevestigd op de eerste verdieping van de school, aan het einde van de gang van de computerlokalen, achter de dubbele deur. Daar kan je elke schooldag van 10u40 tot 10u55 terecht om je bestelling door te geven of af te halen of om al jouw vragen te stellen over het studentenbedrijf. De jonge ondernemers zullen ze met veel enthousiasme beantwoorden. Bestelbonnen kan je daar eveneens komen halen.

Custom Prints vliegt er direct in met een eerste actie! Je kan jouw voornaam of roepnaam op de achterkant van je L.O. T-shirt laten drukken voor slechts 3,00 euro, inclusief btw. Super handig, want zo weet iedereen dat het T-shirt van jou is en raak je hem minder makkelijk kwijt!Je kan Custom Prints op de voet volgen op hun facebookpagina ‘Custom Prints’. Surf zeker ook eens naar www.custom-prints.be.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten