woensdag 14 maart 2018

Week van de Vriendschap

Van 26/02 t.e.m. 02/03 vond voor de derde keer de week van de vriendschap plaats. Een actie van het GOK-team om de vriendschap onder alle KAM'ers te bevorderen door samen leuke workshops te volgen tijdens de middagpauze.


Het is een actie die gesmaakt wordt, want het was meteen aanschuiven bij de start van de inschrijvingen. Gelukkig stonden er dit jaar nog meer workshops op het programma, waardoor meer leerlingen de kans kregen om hun middagpauze op een ontspannende of creatieve manier door te brengen.



De sportievelingen konden hun hart ophalen tijdens het voetbaltornooi, de workshop dans of de workshop crossfit. De creatievelingen leefden zich uit bij de workshops knutselen en cupcakes versieren. Samen een komische film kijken, gek doen met Just Dance, een reuzengezelschapsspel spelen of een team vormen om onze KAM-quiz te winnen waren andere opties tijdens de week van de vriendschap.



Er was voor ieder wat wils en daar werd duidelijk van genoten. We blikken dan ook terug op een fantastische week. Geniet mee van een greep uit de vele foto's.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten