donderdag 27 oktober 2016

Damesvoetbaltornooi

De eerste SVS-activiteit is een feit. Met een damesploeg van het derde jaar trok mevrouw Zaman gisteren naar Merksem om onze school te vertegenwoordigen. 

De eerste wedstrijd wonnen we met 2-0 van een school in Brasschaat met doelpunten van Rani en Emma. De wedstrijd erna speelden we tegen Merksem, een teleurstellende match die eindigde op 1-1 door een doelpunt van Silke. Daarna speelden we tegen een ploeg van Brasschaat, 1-0 met een doelpunt van Mercedes in de laatste seconden. 

Onze voorlaatste wedstrijd speelden we tegen Merksem. Silke bracht ons naar de overwinning met twee doelpunten. De laatste wedstrijd was tegen een zwakke ploeg van Merksem. Eindscore: 3-0, met dank aan Rani, die twee keer scoorde, en Gill.

In totaal wonnen we vier wedstrijden en speelden we eenmaal gelijk, maakten we negen doelpunten en kregen we maar één doelpunt tegen dankzij de prima verdediging van Caitlin.

Wat een topteam! Het werd een heel geslaagde dag. Inschrijven voor de andere activiteiten kan nog steeds bij de leerkrachten LO.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten