zondag 2 oktober 2016

Lopen en fietsen naar Indië

Onze school is één van de drie Antwerpse scholen die dit jaar in samenwerking met Damiaanactie en ATV naar Indië gaan om daar de werking van Damiaanactie te bezoeken en bekijken.


Fien van Bouwel uit klas 530D en meneer D'Haese vertrekken op zaterdag 15/10 voor 8 dagen naar Madras in Indië om samen met de mensen van Damiaanactie en ATV hun plaatselijke werking te bekijken. Vele mensen weten immers niet wat Damiaanactie juist doet met al dat ingezamelde geld.

"Om onze reis een beetje onder de aandacht te brengen en al wat geld in het laatje te brengen, zouden wij graag een soort fiets-loop-sponsortocht houden. Wij dagen de school uit om gezamenlijk naar Indië te fietsen, ongeveer 8000 kilometer in vogelvlucht. De bedoeling is dat elke klas met zijn klassenleraar één uur zal vrijgemaakt worden om naar de 'Fitclass' te gaan om zo veel mogelijk kilometers af te leggen op de daar beschikbare fietsen, ligfietsen, crosstrainers, loopbanden."

Het startschot wordt gegeven op vrijdag 14/10, maar ook in de daaropvolgende week, terwijl wij in Indië zijn, kan er gelopen en gefietst worden. Leerlingen kunnen (maar moeten niet) zich laten sponsoren per afgelegde kilometer.

Veel succes!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten