zaterdag 25 april 2015

Projectweek tweedes - dag 5

De laatste dag van de projectweek in het tweede jaar speelde zich vooral op de fiets af. 

Mevrouw Du Meunier stuurde dit verslag: 

Op de laatste dag van onze GWP was de zon weer van de partij. We genoten daardoor enorm van onze fietstocht naar Zierikzee. 

In Zierikzee aangekomen, verkenden we dit monumentendorp aan de hand van onze stadszoektocht. Na nog een beetje vrij rondlopen, namen we onze fiets en fietsten we onder dezelfde stralende zon terug naar Bruinisse.

In de haven van Bruinisse gaven we onze fietsen terug aan enkele leerlingen en collega's om deze in de vrachtwagen te laden.

Voor we in de bus stapten richting KA Mortsel, werden we nog verwend met een lekker waterijsje.

Bedankt aan iedereen voor deze top-GWP! Jullie waren een schitterend team en publiek! Ik heb er zelf enorm van genoten! Tot volgend jaar in de Mossel :)

Mevrouw Peire verwoordde het zo:

We sloten deze GWP af zoals we hem begonnen zijn: met het in de bloemetjes zetten van een jarige. Maandag was het Joey (250A) die een jaartje ouder werd, vandaag werd Loes (250B) 14 jaar. We zongen dan ook luidkeels 'Happy birthday' voor haar.

Voor de laatste keer maakten we tijdens het ontbijt ons lunchpakket. Deze keer moesten we onze boterhammen niet in het gekregen plastic zakje stoppen, want de leerkrachten hadden een verrassing voor ons. We kregen allemaal een brooddoos met daarop de groepsfoto: een cadeautje dat met applaus werd onthaald.

Na het repareren en opppompen van lekke fietsbanden vertrokken we onder een stralende zon met de fiets naar Zierikzee. In het mooie stadje vulden we een stadszoektocht in en aten we onze boterhammen op. Vervolgens klommen we weer op onze fiets richting onze verblijfplaats. Na het inladen van de valiezen in de bus, kregen we nog een deugddoend ijsje.

De terugweg verliep minder vlot dan gepland door de files, maar omstreeks 17.30u kwamen we veilig aan op school. Klaar om het thuisfront alles te vertellen over onze fantastische GWP!


Dit zijn enkele sfeerbeelden:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten